Network Menu

SWEA Professional Marbella

 

Välkommen till SWEA Professional Marbella/
Costa del Sol! 

SWEA Professional Marbella är en specifik intressegrupp inom SWEA Marbella som har till syfte att skapa en nätverksplattform för yrkesverksamma kvinnor, eller kvinnor som vill in i arbetslivet eller helt enkelt vill dela med sig av sin yrkeserfarenhet.

Här kan du knyta nya kontakter, få kunskap, bli inspirerad, utbyta erfarenheter, tips, råd och få stöd. Du delar erfarenheter och utmaningar med andra arbetande kvinnor på Solkusten, får inspiration och stimulans.

Är du nyinflyttad till Solkusten och funderar på att startat ditt egna företag? Skulle du behöva bolla idéer med någon som varit med ett tag och som kan den bransch eller det yrke du är intresserad av? Eller bor och arbetar du redan här sedan länge, men söker nya inblickar, utbyten och nätverk? Eller har du redan yrkeslivet bakom dig, men är ändå nyfiken på hur arbetsmarknaden förändras och vad det kommer för nya möjligheter – och kanske också gärna vill dela med dig av dina erfarenheter! Alla frågeställningar och erfarenheter är värdefulla!

Hur fungerar gruppen?
Vi har som målsättning att träffas någon gång per månad  för att mingla och nätverka. Vi kommer även att erbjuda externa och interna föredragshållare och öppna diskussioner kring ämnen som främjar medlemmarna i utvecklingen av det egna företaget eller yrkesutövandet.

Håll utkik efter inbjudningar till kommande evenemang på vår Facebookgrupp och här på webbplatsen.

Diskussionsforum samt nätverksplattform på Facebook:
SWEA Professional Marbella
Här kan man dela med sig av sin sysselsättning och erfarenhet, ställa frågor, nätverka och självklart be om hjälp!

SWEA Professional Världen
SWEA Professional Världen är en ny Facebookgrupp där Sweor som är intresserade av karriär eller professionell verksamhet kan dela med sig av erfarenheter och tips samt nätverka via mentorskap.

För att gå med i de olika Facebookgrupperna behöver man vara betalande SWEA-medlem.

 

Är du nyfiken eller intresserad, hör gärna av dig till Monica Tinggård:
sweamarbella(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com