Network Menu

SWEA Professional Marbella

 

Välkommen till SWEA Professional Marbella! 

Vi söker just nu Sweor som vill och kan tänka sig att engagera sig i den här gruppen.
Är du intresserad? Hör då av dig till Monica Tinggård på sweamarbella(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

 
SWEA Professional Marbella är en specifik intressegrupp inom SWEA Marbella som har till syfte att skapa en nätverksplattform för yrkesverksamma kvinnor, eller kvinnor som vill in i arbetslivet eller helt enkelt vill dela med sig av sin yrkeserfarenhet.

Här kan du knyta nya kontakter, få kunskap, bli inspirerad, utbyta erfarenheter, tips, råd och få stöd. Du delar erfarenheter och utmaningar med andra arbetande kvinnor på Solkusten, får inspiration och stimulans.

Är du nyinflyttad till Solkusten och funderar på att startat ditt egna företag? Skulle du behöva bolla idéer med någon som varit med ett tag och som kan den bransch eller det yrke du är intresserad av? Eller bor och arbetar du redan här sedan länge, men söker nya inblickar, utbyten och nätverk? Eller har du redan yrkeslivet bakom dig, men är ändå nyfiken på hur arbetsmarknaden förändras och vad det kommer för nya möjligheter – och kanske också gärna vill dela med dig av dina erfarenheter! Alla frågeställningar och erfarenheter är värdefulla!

Hur fungerar gruppen?
Vi har som målsättning att träffas en gång varannan månad  för att mingla och nätverka. Vi kommer även att erbjuda externa och interna föredragshållare och öppna diskussioner kring ämnen som främjar medlemmarna i utvecklingen av det egna företaget eller yrkesutövandet.

Håll utkik efter inbjudningar till kommande evenemang på vår Facebook-grupp och här på webbplatsen.

Diskussionsforum samt nätverksplattform på Facebook
Vi har en SWEA Professional Marbella Facebook-grupp där man kan dela med dig av sin sysselsättning, ställa frågor, efterlysa kontakter inom sitt yrkesområde och självklart be om hjälp.