Network Menu

SWEA International 40 år

Så här några dagar efter och med lite perspektiv på vår 40 års fest, känns det helt underbart att konstatera att det blev en mycket lyckad fest. Vi från styrelsen är väldigt glada att ni uppskattade festen så mycket. Så många fina hälsningar som har strömmat in till oss där ni beskriver hur mycket ni har värdesatt såväl Perla Blanca som dess personal, maten (och inte minst den rikliga mängden vin) samt den härliga atmosfären nere vid havet. Redan vid aperitifen var stämningen hög och när vi vandrade ner till havet för att spela in SWEA filmen blev det många goda skratt och vi förärades dessutom många förvånade blickar från alla badgäster på stranden. Alla dessa vitklädda tjusiga Sweor intog verkligen beachen i Elviria! Ni ska veta att det känns helt fantastiskt att känna den värme som strömmat emot oss från er alla!
Vi fick också härlig underhållning av Gunilla Lindström, Monica Nilson och den spanske gitarristen Eduardo och sist men inte minst, vår kära Lena Ottosson, som skulle sjunga ytterligare några härliga sommarvisor, men som dessvärre blev tvungen att avvika pga tjänsten.
Vi hade säkert kunnat hålla på många timmar till, men det brukar vara en god devis att sluta när stämningen är som högst och hem vandrade alla glada Sweor, som förhoppningsvis ser fram emot nästa SWEA fest.
I veckan kommer även vår film att läggas ut på SWEA International.
Stort tack Andreas och stort tack alla ni Sweor som kom och gjorde dagen till den fina dag den blev!
Se filmen som vi skickade till SWEA International: SWEA 40 film