Network Menu

Senaste nyhetsbrevet från vår ordförande

Kära vänner,

vi går nu in i den 4:e veckan av den karantän som vi alla mer eller mindre är försatta i. Jag befinner mig i Sverige sedan en vecka tillbaka och här är ju restriktionerna inte riktigt lika rigorösa som i Spanien, så livet blir per automatik lite lättare att leva.

Oavsett hur vi nu tillbringar vår tid, så blir det naturligtvis påfrestande i längden, inte bara den ofrivilliga isoleringen men också oron för sjukdomen som sådan och för hur världen kommer att se ut när vi väl kommer ur denna situation.
Glädjande är det dock att se hur mycket människor bryr sig och försöker ställa upp för varandra under tider av oro, hjälper till med allt från inköp för den som inte kan gå ut själv, till att slå en signal till någon vän som kanske känner sig väldigt ensam just nu. I tider som dessa känns det väldigt fint att vara delaktig i en förening som verkligen försöker underlätta vardagen för oss alla. Jag är djupt imponerad av hur SWEA International så snabbt har anpassat sig till situationen och organiserat olika webbinarier till glädje för många av oss.

Lokalt kör vi ju den kommande veckan igång med det första av de fyra webbinarier, som vi planerat in och som jag hoppas kan vara till glädje för er alla. Jag tycker det är så fantastiskt att vi har så många duktiga Sweor i vårt nätverk och som dessutom gärna delar med sig av sina kunskaper till oss andra.

Online möten med många deltagare är ju ett nytt verktyg för oss i styrelsen, så jag hoppas innerligt att tekniken ska vara med oss.  Skulle det bli lite inkörningsproblem så hoppas jag att ni har överseende med det.

Nedan finner ni information om de olika webinar som vi bjuder in till, med start denna vecka då Eva Willenheimer kommer att vägleda oss om det autonoma nervsystemet. Vänligen uppmärksamma att dagen är ändrad till torsdagar istället för onsdagar som tidigare annonserats (förutom Ingers webinar den 29/4). Detta beroende på att SWEA
International kör många av sina webinar på onsdagar. Jag önskar er varmt välkomna såväl till våra lokala webinar som till SWEA Internationals. Ni hittar alla webinar (SWEA Int och våra lokala) på vår hemsida marbella.swea.org. Malin uppdaterar kontinuerligt vår hemsida med allt nytt som händer under fliken “Aktuellt just nu”, så jag
rekommenderar er att gå in och kika där så ni får all information om våra pågående aktiviteter.

Kram Monica

 

Mer information om de olika webbinarierna hittar ni på hemsidan under – Aktuellt just nu