Network Menu

Lär känna den nya styrelsen

SWEA Marbella styrelse 2020

 

Monica Tinggård Ordförande

Jag bor i Elviria, tillsammans med Marc och våra två hundar, Ghana och Eddie. Jag delar min tid mellan Spanien, Belgien och Sverige. Belgien eftersom Marc är belgare och Sverige för att jag har min dotter med familj där och jag helst vill vara på västkusten (Halmstad) på sommaren. Jag har bott i Spanien sedan 2013. Min bakgrund är inom internationell logistik & IT, främst som marknads och utvecklingschef med världen som arbetsfält. Jag har även arbetat som ledarskap och verksamhetskonsult. Jag har bott och arbetat utomlands i olika perioder. Njuter nu av att ha förmånen att vistas stor del av året i underbara Spanien.

 

Eva Njord Vice ordförande & medlemsansvarig

Jag heter Eva Njord. Jag har kommit ner till Marbella för att jobba på Global Accounting. Jag är ekonom med bankbakgrund. Har varit egenföretagare i snart 30 år, däremellan varit anställd. Jobbar med redovisning i huvudsak på konsultbasis.
Jag tycker om att resa och upptäcka nya saker.
Här nere hoppas jag få möjlighet att spela mycket golf men även träna, gå på promenader och yoga.

 

Maria Wettstam Andersson Sekreterare

Jag är gift och har 4 barn, varav ett bonusbarn tillsammans med min man Göran. När vi flyttade till Spanien 2015 tog vi med oss yngsta dottern, som då började gymnasiet i Svenska skolan i Fuengirola.
Jag är laboratorieingenjör och har arbetat största delen av mitt yrkesverksamma liv inom produktutveckling och kvalitetskontroll, i både diagnostik- och läkemedelsbranschen.
Förutom Sverige så har vi även varit bosatta i Danmark, England och Australien.

 

Elin Sundström Kassör

Jag är gift med Andreas och tillsammans har vi vår dotter Isabella samt vår lilla dvärgschnauzer Gurkan. Vi har bott i Sverige, Dusseldorf och London tidigare.
Jag har arbetat på energibolaget E.ON i många år i olika seniora ledarroller. De flesta av mina roller har varit starkt fokuserade på organisations- och verksamhetsutveckling/förändring. Nu ser jag dock fram emot att arbeta för mig själv, ha större flexibilitet i livet och kunna lägga mer tid på familjen.
På fritiden tränar jag gärna, spenderar tid vid havet eller i naturen, läser deckare eller pysslar tillsammans med min dotter.

 

Malin Kågeman Webbredaktör

Mitt namn är Malin Kågeman och jag bor med min familj i Miraflores sen i september 2019. Jag gick med i SWEA Marbella i hopp om att träffa nya människor och knyta lite nya kontakter.
I Sverige har jag de senaste åren arbetat med friskvård, hälsa och träning samt som ansvarig för reception och personal på en Friskvårdsanläggning. Här i Spanien är min plan att fortsätta inom samma bransch. På fritiden ägnar jag mig mer än gärna åt träning och fysisk aktivitet i de flesta former! Annat som fångar mitt intresse är resor, trädgård, fotografering, inredning och mode.

 

Bitte Hagberg Programansvarig

Jag heter Britt-Marie Hagberg, men lyssnar helst till “Bitte” bland vänner. Gift med min bästa vän Björn. Tillsammans har vi två vuxna barn och deras familjer. Vi tillbringar större delen av vintern i Spanien, Marbella där vi också har bostad.
Jag har under hela mitt yrkesliv arbetat som egenföretagare/entreprenör inom mode, hälsa och medicinsk skönhetsvård. På fritiden ägnar jag mig gärna åt golf, långpromenader och är dessutom intresserad av mat, hälsa mode, inredning och så klart mina “storsmåungar”.

 

Katarina Salvert Styrelsemedlem

Jag heter Katarina Salvert, är gift med Edouard som är från Frankrike och vi har 2 vuxna söner. Vi har bott i Frankrike några år och i Stockholm under vårt yrkesliv. Vi har lägenhet i Puerto Banus sedan 2015. Jag äger och driver resebyrån Travelroom med bas i Stockholm och Marbella. Travelroom arrangerar privatresor över hela världen för resenärer som uppskattar att resa med kvalité och upplevelser samt arrangerar grupp- och konferensresor. Min passion är att resa och uppleva, uppskattar också god mat & strandpromenader och att gå på lokala marknader.

 

Desireé Selander Styrelsemedlem

Jag heter Desireé Selander och är 63 år, uppväxt i Stockholm och bosatt permanent sedan ett par år på Solkusten. Har haft fritidsbostad i Marbella sedan våren 2002 och känner därför till både Solkusten och Andalusien. Jag har mina vuxna barn samt ett litet barnbarn boende här nere vilket är positivt då jag inte måste resa långt för att umgås med dem. Jag talar och skriver spanska samt ytterligare flera språk för övrigt har jag ganska allmänna intressen och ägnar mig gärna åt kreativt skapande om inte annat kommer i vägen. Nu njuter jag av tillvaron härnere som pensionär.

 

Anne Nilsson Sjöberg Styrelsemedlem

Jag heter Anne Nilsson Sjöberg och har bott i Madrid i 5 år och i Mexico 3 år. Jag har arbetat på Mexicos ambassadi Stockholm och 33 år på SAS som steward. Mina föräldrar flyttade till Altea när jag var 14 år så jag har god kännedom om Spanien och jag pratar flytande spanska. Jag har nu bott i Marbella sen 2016. I dag säljer jag lite smycken och kläder samt även hälsokostprodukter. Jag har två vuxna barn och en toypudel.