Network Menu

Genomförda aktiviteter 2021

 

Sommarmiddag 9 juni

Ett glatt gäng Sweor samlades för en sommarmiddag på mysiga La Bodega del Mar som ligger på strandpromenaden i Marbella. Det var som vanligt många skratt och härlig samvaro. Vi beställde individuellt från den mycket rikliga a la carte menyn och allt som serverades var mycket gott! Som avslutning önskade vi varandra en trevlig sommar och på återseende till hösten!

Text & bild: Ulla Lindeen

 

 

Coffee chat 3 juni

Tack Margareta, Pian, Eva o Anita för en härlig samvaro. Samtalsämnena hoppade från det ena ämnet till det andra. Pian som vuxit upp i Estepona har sett staden ändra skepnad över åren, intressant för en tämligen nyinflyttad SWEA. Crêpes med jordgubbar kan varmt rekommenderas liksom croissanter
om ni vill ta en fika på La Italiana i Estepona.
Bild & text: Lena Hedendahl

 

After All 1 juni

After All på hotell Ilunion i Los Boliches Fuengirola. En supertrevlig After All övergick i en minst lika trevlig middag! En härlig stämning med mycket skratt och fantastiska stenugnsbakade pizzor!

Text & bild: Malin Kågeman

 

 

Nätverkslunch 28 maj

En härlig dag inleddes i Puerto Banus varifrån vi tog katamaranen till hamnen i Marbella. Framme i Marbella anslöt ytterligare några Sweor och vi promenerade gemensamt till Bistro Paloma där Putte tog emot och serverade oss en utomordentligt god lunch. Totalt 16 SWEOR och 5 gäster fick en fantastisk dag tillsammans med många glada skratt.

Text & Bild: Ulla Lindeen

 

 

After All 18 maj

Ett litet men trevligt gäng Sweor njöt av god stämning och avslappnat sällskap!

På Organic Market & Food serverades det dessutom nyttiga och ekologiska drycker som ”Berry Love” och ”Hawaiian Hurricane”!

Text & bild: Rozita Andersson

 

 

Nätverkslunch 14 maj

Underbara vyer och underbara Sweor!

Omgivna av den fantastiska och enastående utsikten njöt vi tillsammans på Hills Café & Restaurant i Benahavis. Några av Sweorna hade inte setts på länge och var glada över att återse varandra!

Vi tog även tillfället i akt att uppmärksamma Margareta Broman som dagen innan hade firat sin födelsedag och vi sjöng en kanske inte helt samstämmig men ändå välment ”Cumpleaños Feliz” !

Vi hade även en gäst, Stina Netzell, som vi hoppas på att välkomna som ny Swea!

Text & bild: Rozita Andersson

 

 

After All 6 maj

After All på Tikitano by Besaya i Estepona!
Vilken trivsam atmosfär och pärlande god Aperol Spritz!
En liten skara Sweor njöt av kvällen tillsammans!
Det här kan vi verkligen rekommendera och uppleva igen!

Text & bild: RozitaAndersson

 

 

Coffee chat 4 maj

Coffee chat på Café San Chocolate i Fuengirola!
Supermysigt café med såväl goda croissanter som pajer. Det var ett gäng härliga kvinnor som sammanstrålade, några nya och några sedan tidigare bekanta ansikten. Som vanligt blev det en lättsam och trevlig stämning och såklart försvann tiden och värdinnan fick springa tillbaka till bilen för att undvika parkeringsböter.
Hit kommer vi gärna igen!

Text & bild: Malin Kågeman

 

 

Nätverkslunch 30 april

Vilken härlig nätverkslunch vi hade i fredags på La Scala Restaurant Elviria!
God mat, fantastisk serveringspersonal och glada och härliga Sweor som var i sitt esse. Jag tror inte det var en tyst minut under hela lunchen, som pågick till efter fem. Britten, som vanligt pigg och alert, såg till att vi både skålade för kungen på hans födelsedag och sjöng in våren med “vintern rasat ut”, dessutom tänkte hon naturligtvis också på att be kocken och hans team komma ut så att vi fick ge dem en applåd för den fantastiska maten. Blev väldigt uppskattat. Det var många nya ansikten, vilket ju är väldigt roligt, så vi körde initialt en presentation av alla. Det känns så fint att vi äntligen har kommit i gång med våra luncher igen, även om vi ännu inte har kunnat introducera några föredragshållare, men till hösten hoppas vi att kunna köra igång även det. Jag ser redan fram emot nästa lunch. // Monica

Text & bild: Monica Tinggård

 

 

After All 20 april

Vilken härlig kväll för Sweornas första After All på Camuri Restaurant i Puerto Banus!

Ljumma vindar vid havet, svala drycker och trivsamt sällskap. Även de två fyrfotade vännerna Kira och Ghana hade gjort oss sällskap!

Text & bild: Rozita Andersson

 

 

SWEA Coffee Chat 13 april 

Äntligen är vi igång igen med våra träffar efter ett långt uppehåll!
Vi var ett gäng glada damer som träffades på Cafe Cappuccino i Marbella. Vi njöt bland annat av mycket smakliga croissanter och smakrikt kaffe! Ett par timmar försvann snabbt i det trevliga sällskapet! 

Text & bild: Rozita Andersson

 

 

___________________________________________________________________________

SWEA Marbella Årsmöte 2021

Den 12 februari hade vi vårt årsmöte, 31 kvinnor var anmälda och 27 deltagare samt 5 fullmakter registrerades som röstberättigade.

Vi valde bland annat en ny styrelse samt klubbade igenom budgeten för 2021. Den tidigare Donationskommitén överlämnade till den nya kommittén att bestämma till vem/vad 2020 års donation ska gå till. Det beslutades också att den donation som bestämdes på förra årsmötet och som ännu inte kunnat överlämnas pga. pandemin, kommer att överlämnas under 2021. En fråga ställdes under mötet om till vad SWEA Intl. använder sina pengar och vi bifogar därför en graf som visar på hur våra avgifter fördelas inom SWEA Intl.

Operativa-kostnader – SWEA International

Vi kunde konstatera att vi, precis som SWEA globalt, tappat många medlemmar under 2020. Nu kan vi bara hoppas på att 2021 ska bli ett år då vi kan återgå till det normala och förhoppningsvis att våra Sweor hittar tillbaka till oss igen. Det blir ett stort arbete för den nya styrelsen att fokusera på. Vi ser med tillförsikt fram emot detta och vi har många idéer och tankar på hur vi ska jobba vidare mot ett ljusare och bättre 2021!

Monica Tinggård, ordförande