Temakväll kvinnohälsa med tapas och vin

Datum/Tid
Datum - 21 september, 2023
18:30

Kategorier Inga Kategorier


Har du ont? Känner dig stressad eller har svårt att sova? Är du intresserad av att veta hur medicinsk laser kan behandla sömnproblem, stress, smärta, artros, ledbesvär eller bara öka din energi? Många människor med olika symtom söker hjälp av medicinsk laserbehandling som ökar läkningsprocessen i kroppen utan biverkningar. Therese Leijonhufvud från Medilight pratar om detta.

Visste du att nivåerna av de kvinnliga köns-hormonerna kan börja sjunka i kroppen redan från 35 års ålder? PMS, förklimakteriet och klimakteriet kan ge en mängd diffusa symtom som trötthet, smärta i muskler och leder, depression och ångest, koncentrationssvårigheter, hjärndimma, och viktuppgång. Det är viktigt att få en förståelse för hur livet och åldrandet påverkar dig och ditt mentala och fysiska mående – det finns hjälp att få! Dr. Sara Löfgren från HeddaCare pratar om detta.

Visste du att kvinnors hjärtan är annorlunda än mäns? Bland annat är kvinnors hjärtan mindre än mäns i förhållande till kroppsstorlek och dessutom har kvinnor smalare kranskärl. Kvinnlig hjärtproblematik kan därför se annorlunda ut än mäns, till exempel är symptomen på hjärtinfarkt ofta mer diffusa och kan ta sig andra uttryck än för män. Dr. Christos Milonas pratar om detta.

Varmt välkomna till en kväll fokuserad på kvinnlig hälsa och läkning under trivsamma former med tapas och vin. Ta gärna med en vännina som är intresserad av att bli medlem. 

 

Program

Vi börjar med mingel ackompanjerat av spanska tapas och vin för att sedan sätta oss ner för att lyssna på kvällens föredrag. Föredragen beräknas ta 1 timme totalt och efteråt ges vi möjlighet att fortsätta mingla med ett glas vin och strosa runt i butiken. 

 

Anmäl dig här via mail senast 14 september

SWEA:15 EUR
Gäst: 18 EUR 

Betalning sker kontant på plats.