Inbjudan galakväll Tikitano 2 november

När

2 november, 2023    
19:00
VAR

TikiTano by Besaya

VÄRDINNA

Elin Sundström

 

SWEA Marbella Costa del Sols donationskommitté kommer tillsammans med styrelsen att anordna en välgörenhetsmiddag i november. Vi kommer under middagen samla in pengar till Svenska Kyrkans lokala diakoniverksamhet. Svenska Kyrkan har för avsikt att använda dessa pengar till att stötta byggnationen av ett socialt center för terapi och gruppverksamhet för krigsdrabbade flyktingar från Ukraina, främst kvinnor och barn.Hela överskottet från donationseventet kommer att oavkortat gå till Svenska Kyrkan. Donationskommittén har genom idogt arbete hittat en sponsor som kommer att gå in och sponsra delar av eventet så att vi har möjlighet att donera så mycket som möjligt och samtidigt hålla priset på en nivå under vad det normalt kostar på vår evenemangslokal.Donationsmiddagen kommer att gå av stapeln på TikiTano by Besaya i Estepona kommun som är en av kustens vackrast belägna restauranger som ligger vid Alcazaba Beach med utsikt mot Esteponabukten, Gibraltar och Afrika. Där kommer vi att avnjuta en 4-rätters gourmetmåltid inklusive cava och olika viner. Maten håller en oerhört hög klass.

 

Evenemaget kommer att ledas av konferencier Nicole King, känd bl a från Good Morning Spain på TV7. Under middagen kommer vi att underhållas av svenska artisten Jenny Velvet tillsammans med artisterna Chris Lindh och Steven Langs och vi kommer att bjudas på en modevisning av den kända svenskägda butiken Gunnel´s Fashion Marbella. Gunnel´s Fashion kommer även att ha en popup-butik i lokalen under kvällen och donerar 10% av sina försäljningsintäkter under kvällen till SWEAs donation. Efter middagen kommer en DJ att spela vidare för de som vill svänga sina ben på dansgolvet.Vi har via en privat sponsor ordnat en transferservice som kommer att köra från Fuengirola med ytterligare en upphämtning i Marbella-området till middagen och tillbaka igen efter eventet till en mycket låg kostnad för varje person.Naturligtvis kommer vi även att ha ett lotteri med fantastiska priser, där hela intäkten går till SWEAs donation till Svenska Kyrkan.TikiTano har plats för många gäster och eventet kommer att vara öppet för Sweor med respektive och gäster samt andra gäster som bjuds in externt. Allt för att vi ska kunna samla in så mycket pengar som möjligt! Officiell inbjudan kommer snart men ni kan redan nu anmäla ert intresse nedan! Ange om ni är intresserade av transferservicen också.

 

A Night of HopeEtt unikt galaevent för att samla in pengar till Svenska Kyrkans diakoniverksamhet

  • 4-rätters gourmetmiddag med cava och olika viner på en av kustens finast belägna restauranger TikiTano by Besaya
  • Modevisning av Gunnel´s Fashion Marbella
  • Musikunderhållning av Jenny Velvet, Chris Lindh och Steven Langs
  • Lotteri med fantastiska priser

Pris: 75 EUR per person

 

 


 

Nedan finner ni den officiella inbjudan till galakvällen på Tikitano! För mer detaljer hänvisar vi till medlemsbrevet om eventet som skickades ut den 14 oktober. Som tidigare nämnts är detta event öppet för alla; respektive, vänner och bekanta. Man behöver inte vara SWEA-medlem.

Vänligen bekräfta er anmälan genom att betala in kuvertavgiften om 75 EUR per person till SWEAs konto ES21 2100 2676 1202 1008 4890. Ange vem som gjort inbetalningen samt maila namnen på alla gäster i ert sällskap alternativt de ni vill sitta med till marbella@swea.org.

VI VILL HA ER BETALNING SENAST 26 OKTOBER.

Vänligen ange även om ni vill utnyttja transferservicen som kostar 10 EUR tur-och-retur på rutten mellan Fuengirola och Tikitano samt om ni vill hoppa på i Fuengirola, Nueva Andalucia eller Guadalmina. Observera att buss kommer att bokas på basis av antalet passagerare som anmäler sig nu så det kommer antagligen inte att vara möjligt att boka på sig i efterhand.

Vi ser fram emot en fantastisk kväll tillsammans!