Network Menu

Senaste nyhetsbrevet från vår ordförande

Kära Sweor,

så är vi då inne i maj månad och trots massvaccinering så håller Covid oss fortsatt i sitt grepp, även om vi nu trots allt börjar skönja ljuset i tunneln.

Under april har vi lyckats ha en hel del aktiviteter, såsom Coffee-chats, After All och nätverkslunch. Nu senast på La Scala i Elviria som blev en riktig succé, såväl vad beträffar maten som atmosfären. Sjutton glada Sweor på sitt absolut bästa humör lunchade i mer än tre timmar. Allas vår Britten fick oss dessutom att både skåla för kungen på hans födelsedag och sjunga in våren. Härlig stämning och vilken känsla att äntligen kunna träffas på en nätverkslunch igen.

Vårens program

Vi fortsätter vårens program med ungefär samma upplägg som i april. Då vi representerar hela kusten är vår ambition att försöka sprida ut våra träffar på olika platser. Våra två nästa nätverksluncher kommer att vara på Hills Café and Restaurant i Benahavis (14/5) och på Bistro Paloma Marbella (28/5) dit vi tänkt ta oss med båt från Puerto Banus. Glöm inte heller Malins fina träningspass som hon kör varje vecka i San Pedro. Se hela vårt program på www.marbella.swea.org

Höstens program.

Programgruppen, som hittills bestått av Rozita och Anna-Karin, har nu fått ett nytillskott, nämligen Ulla Linden som vi hälsar varmt välkommen till gruppen. Höstens program har redan börjat planeras. Rozita, som ansvarig, flaggar för att de gärna välkomnar fler att engagera sig, såväl i programgruppen som till att vara värdinnor vid olika aktiviteter. Så ni som känner för detta, hör av er till Rozita på sweamarbella.program(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com
Vi behöver vara fler som engagerar oss för att vi ska kunna såväl skapa ett bra program samt kunna genomföra det. 

GDPR

Ni känner alla till den nya lagen om GDPR, vilket innebär att vi inte kan publicera bilder utan att varje person har godkänt att vi gör det. För att förenkla detta så skulle vi vilja att ni som inte vill vara med på några bilder som vi publicerar (publiceras endast på SWEA Marbellas FB och hemsida), hör av er till oss, så att vi kan registrera det.
Ni skickar info om detta till Anna-Karin på sweamarbella.medlem(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

SWEA Professionell

Vårt arbete med att starta upp en SWEA Professionell-grupp fortsätter, en referensgrupp är tillsatt (sex personer, såväl nya som “gamla” Sweor) och vi kommer att med deras hjälp bygga upp ett program för Professional. Programmet kommer att vara lite mer inriktat på yrkesverksamma kvinnor. Detta är inget fristående projekt, utan ingår som en temagrupp under SWEA Marbellas paraply och alla Sweor är självklart välkomna på dessa möten. Mer info om detta i nästa månadsbrev.

SWEA Internationals Professional-team har startat upp en arbetsgrupp som har som fokus att bilda ett mentorskapsnätverk, tillgängligt för alla våra medlemmar. Malin och jag ingår i denna grupp och det känns väldigt berikande att jobba med dessa frågor. Det är min övertygelse att SWEA med alla dess kunniga och kloka medlemmar kan göra stor nytta här.

SWEA Marbella, Costa del Sol

I vår nya strategi för SWEA Marbella, har vi bestämt att satsa en hel del av vår energi på att stärka SWEAs varumärke, bl.a med en flyer som vi kommer att dela ut vid olika värvningsträffar samt lägga ut på olika strategiska ställen på kusten (svenska mäklare, butiker etc). Vi har i samband med denna strategi bestämt att lägga till Costa del Sol som adress, för att de som inte bor i Marbella ska känna sig välkomna. Vi har alltså inte bytt namn, bara lagt till en adress. Vi har dessutom lagt till tre värdeord speciellt för SWEA Marbella, nämligen; Vänskap – Inspiration – Möjligheter. Här ser du hur vår flyer ser ut:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slutligen har du en idé om en trevlig aktivitet eller på något sätt vill bidra till vårt arbete, hör gärna av dig till mig på  sweamarbella.ordf(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com 

Bästa hälsningar och på snart återseende,

 Monica