Network Menu

Nu har vi sparkat igång hösten på SWEA Marbella!

Tack alla fina härliga och glada Sweor som mötte upp på vår kick off i San Pedro. Vi var alla rörande överens om att Restaurang Fernando med personal var helt fantastiska. De serverade gudomligt god mat (och mycket mat får jag väl tillägga), hela tiden med ett öga på att allt fungerade väl och o det var något mer de kunde göra för oss. En restaurang som jag tror vi alla varmt kan rekommendera. Tack kära Bitte för tipset! Ett stort tack även till Monica Silverstrand som underhöll oss såväl till aperitifen som efter middagen, så att allsången kom i gång och nog svängde det om oss Sweor där i den ljumma sammetsnatten.

En tävling som handlade om SWEA fick alla att rynka pannan och gnugga, kanske inte geniknölarna, men i alla fall göra en djupdykning i minnet. Ett 20-tal frågor om SWEA slutade med oavgjort till två lag (10p vardera), som nu får avnjuta en picnic tillsammans som skänkts från MiaDel. Tack kära Margareta för att du ordnade med det.

Det blev alltså en strålande kväll, precis som det blir när SWEA är som bäst! Än en gång, tack alla för att ni gjorde kvällen till vad den blev.

Monica Tinggård