Network Menu

Donation av svensk hundmat till Triple A

DONATION TILL TRIPLE A

Söndagen den 28 april i strålande väder kom ett ton hundmat till Scandi i Nueva Andalucia.

Vi var ett 15 tal Sweor, några starka män samt rätt många hundar som träffades för att lasta hundmaten på Triple A:s lilla ”furgoneta”. Med mycket skratt, glada tillrop och glatt skällande hundar kunde vi genomföra lastningen på rekordtid, det tog inte mer än 45 minuter. Den enligt vårt tycke lilla bil, blev lastad till taket och vi kände viss oro för hur bilen skulle klara den sista gropiga vägen fram till hundgården.  Men vi har efteråt fått besked om, att det gick utmärkt

Hundmaten kommer från Magnussons Hundfoder i Sverige som gett oss ett mycket förmånligt pris vilket gjort det möjligt att kunna ge Triple A ett helt ton hundmat. Magnusson har också skänkt en stor mängd ”goodie bags” som kommer att delas ut under deras årliga hundpromenad den 5 maj.

Scandi Supermarket som inte bara bjudit oss på frakten från Sverige till Marbella, bjöd oss också på gott kaffe under arbetets gång. Tack Scandi för er generositet och smidiga samarbete.

Det var ett något annorlunda men mycket trevligt sätt att träffa Sweor och se hur vi smidigt samarbetade och bildade kedja för att få in de 14 kg tunga påsarna i bilen.

Donationskommittén tackar alla för fint samarbete.

Text: Eva Roman  Bilder: Camilla Grahn och Eva Roman