Network Menu

SWEA 40 år 2019! Läs mer om hur det firas här i Marbella och globalt.

SWEA grundades av Agneta Nilsson i Los Angeles 1979. Under 2019 fyller SWEA 40 år och alla Sweor är välkomna att vara med och fira under året. Men, det bästa av allt, i maj firar vi alla tillsammans! Alla 7000 medlemmar är bjudna på världens största 40-årsfest som arrangeras samtidigt i respektive SWEA-avdelning runt om i världen. Tanken är också att alla avdelningar filmar en grattishälsning till SWEA som kommer att skickas till SWEA Internationals 40-årskommitté direkt efter festen. Styrelsen ser till att ordna med den filmen.

NÄR: Lördagen den 11 maj, kl 14.00

VAR: Chiringuito Perla Blanca i Elviria, Marbella

HUR: SWEA International önskar att alla Sweor klär sig i vitt denna dag. Under lunchen kommer även underhållning att ske såväl på spanska som på svenska. Sjung gärna upp er innan så ni kan vara med och sjunga refrängen.

VAD: Perla Blanca kommer att servera en 3-rätters lunch som går i spanskhetens tecken, alltifrån aperitifen till desserten.

Om du vill läsa mer om firandet globalt, kan du gå in och läsa pa SWEA Internationals hemsida (se länk nedan)!

2019: SWEAs 40-årsjubileum

________________________________________________________________________
SWEA International 40 år 
Det skandinaviska elföretaget Escandinava de Electricidad har beslutat att stödja SWEA´s 40 års festligheter i Spanien. För vår del på Costa del Sol innebär det att de sponsrar vår underhållning samt give-aways i samband med vår jubileumslunch den 11 maj på Perla Blanca i Elviria.

Den hållbara energin som är lätt att förstå sig på

Escandinava de Electricidad erbjuder 100% grön energi, fördelaktiga priser utan bindningstid och med nära kundtjänst på svenska.

Dessutom får Norwegiankunder 400 CashPoints att flyga för när de tecknar avtal och 80 CashPoints var sjätte måndad åren därefter. Titta gärna på filmen: Spara med gron energi

FLYER SWEA 2 TRAZ_banner 1080 x 555.png

https://escandinavaelectricidad.es/sv/