Network Menu

Modevisning blev en succé

Den 10 april bjöd SWEA på en fartfylld modeshow med kläder från butikerna Nina B, Gunnels Fashion, Twist, Los Naranjos Golfshop, Marbella Classic Golf och designern Britten Emme på Andalucia Plaza, H10, i Nueva Andalucia.

De drygt 70 deltagarna bjöds förutom på mode, till medryckande musik, på vin och tapas, mingel och gemenskap.

De tio proffsiga Swea-modellerna bar upp kläderna perfekt, alltifrån sportiga out-fits till fantastiska festklänningar. Samtliga butiker uttryckte sin uppskattning av visningen efteråt. Det har även blivit ett stort gensvar från positiva Sweor både på facebook och via e-mejl.

Konferencier för dagen var Birgitta Bergin och den medryckande musiken framfördes av spansk DJ. Linda hade gjort de fantastiska hårarrangemangen och Charlotte stod för proffssminkningen. Fotograf var Camilla Grahn.

Showen var fullbokad veckor i förväg trots att man hade ökat på antalet platser baserat på förra årets statistik. Sittningen var som på vilken proffsig modeshow som helst med stolar placerade i rad utmed catwalken.

Showen avslutades med att de 10 Swea-modellerna tillsammans kom upp på podiet i färggranna ponchos som de svängde runt i takt till musik av Duffy och publikens applåder. Därefter kom även butiksinnehavarna upp på scenen och dagen avslutades med att vinsterna från lotteriet delades ut till de glada vinnarna.

Öppna pdf filen så kan du se alla vackra kläder på våra stiliga modeller.

Modevisninh våren 2014

 

 

Text: Birgitta Pettersson

Bilder: Camilla Grahn, Lotta Lindberg