Network Menu

Genomförda aktiviteter 2018

 

 

Frukostmöte 6/2 2018
Denna gång prövade vi Noella´s och lokalen är ju inte helt optimal, framförallt när vi har någon som ska hålla föredrag,men stämningen var trots det på topp och frukosten var väldigt god. Mats Björkman var som vanligt informativ och gav oss en god bild av den spanska politiken av idag uppblandat med lite humoristiska inslag, precis som Mats brukar göra.

Text och bilder: Monica Tinggård

___________________________________________________________________________________

SWEA Professional AW på Monkey Bar 1/2 2018
Runt 20 Sweor och ett par gäster träffades för att lyssna på Sandra Smith Jansen som driver rekryteringsföretaget, Lynx Headhunting.
Ett intressant och personligt föredrag där Sandra berättade om sin egen resa från skolan till att idag driva eget företag, en resa med sina med och motgångar. Hon gav oss också tips om hur man kan gå tillväga från affärside till verklighet.
Naturligtvis gav kvällen oss också möjlighet för ”networking and smalltalks”.

Text och bilder: Eva Roman

___________________________________________________________________________________

Scramble- tävling på El Higural 31/1 2018

Vilken härlig dag vi fick på El Higueral golfklubb. Vi var sex glada damer som gav oss ut på banan. Vi konstaterade att det var mycket uppför, branta backar, djupa bunkrar och mycket vatten, men annars var det väldans bra.💕

Text och bild: Monica Tinggard

__________________________________________________________________________________

Nätverkslunch 26/1 2018

Så var det dags för årets första nätverkslunch och det kändes väldigt bra att vara tillbaks på Magna igen! Magna bjöd på en synnerligen god lunch och fick mycket positiv respons från de 28 Sweor som kommit till lunchen. Som vanligt var det hög stämning bland Sweorna. Vi hade dessutom celebert besök av vår regionsordförande, Christa Alfredsson, som presenterade sig själv och berättade om sitt arbete som ordförande för vår region och lite senaste nytt från regionen. Eva Roman informerade om det kommande regionsmötet, som i år hålls på Mallorca den 18-21 oktober. Utförligt program kommer senare under våren och alla Sweor är naturligtvis hjärtligt välkomna.

Text och bilder: Monica Tinggard

___________________________________________________________________________________

Frukostmöte 18/1 2018
Årets första frukost möte var på den lilla baren La Terraza Sierra Blanca. Programgruppen har med ljus och lykta letat efter ett alternativ till Aldea, som många tycker ligger långt bort och är tråkigt. Detta var ett försök i ny miljö. Tyvärr motsvarade det inte våra förväntningar. Vi Sweor hade som vanligt trevligt och glatt och vi fick dra extra på smilbanden då en äldre herre kom in efter att ha parkerat sin stora Jaguar utanför. Mannen var endast iförd vit morgonrock och han satte sig vid ett bord bredvid oss med en kopp kaffe och en fet cigarr. När han bolmat färdigt reste han sig och gick. Vi tittade storögt. Ny lokal utlovas till nästa frukost.

Text och bilder: Eva Roman