Network Menu

Program hösten 2017

Klicka HÄR för att se hela programmet för hösten 2017.

Separat inbjudan med utförlig information och pris kommer att skickas ut via email i god tid inför varje aktivitet.

Pris och aktivitetsdatum
Då förutsättningarna kan behöva ändras inför varje aktivitet förbehåller vi oss rätten att göra justeringar angående datum och plats. På de flesta aktiviteter är icke-Sweor välkomna som gäster och betalar då alltid ett något högre pris.

Anmälan och avbokning
Anmälan görs till respektive värdinna via email, om inget annat anges. När du fått skriftlig bekräftelse är din anmälan bindande och SWEA Marbella kommer att begära in den aviserade kostnaden även om du av olika själ inte kan närvara. Vi hoppas ni har förståelse och respekterar detta. Vi gör dock undantag från den regeln på våra frukostmöten och nätverksluncher. Avbokar du frukost eller lunch före sista anmälningsdag behöver du ej betala kostnaden för aktiviteten, om det inte särskilt står i inbjudan.

Varje aktivitet med en mer detaljerad beskrivning kan ni hitta i programtablån nedan. I kalendern till höger visar en blå ruta betyder att någonting händer i SWEA Marbella denna dag!

____________________________________________

Det ska löna sig att vara SWEA-medlem?
Den största anledningen till prisskillnaden på SWEAs aktiviteter mellan medlemmar och inbjudna gäster är att det ska löna sig att vara medlem i SWEA. Idén med att bjuda in gäster till våra frukostar och luncher är att de i framtiden ska vilja bli medlemmar i SWEA Marbella. Vi  har som regel ett påslag på endast 4 € för frukostmötena och 5 € för nätverksluncherna, detta för att presumtiva medlemmar ska få en chans att närvara vid ett par tillfällen innan de fattar beslut om de vill bli medlemmar.

Vår förening är huvudsakligen till för våra egna medlemmar. Därför belastar vi vanligtvis gäster med ett påslag mellan 10-15 € för övriga arrangemang. Sweor från andra avdelningar som medverkar på en aktivitet betalar samma belopp som våra Marbella medlemmar.
Vill man däremot vara med i gemenskapen och ta del av alla våra härliga aktiviteter är tanken att man ska söka medlemskap, vilket kostar 40 € per år. Vi har ett jämt flöde av nya medlemmar och det är med stor glädje som jag hälsar alla varmt välkomna till SWEA-gemenskapen.
Eva Roman
Ordförande SWEA Marbella
____________________________________________________

 

Inga aktiviteter